ŞERBETLİ ETİMEKLİ TAVUKGÖĞSÜ

bugünkü tarifim çok basit fat bir o kadarda lezzetli.
  • öncelikle3 su bar.su ve 2.5 su bar.şeker ile pişirdiğimiz sıcak şerbet ile borcama dizdiğimiz etimekleri ıslatalım.
  • tavukgöğsünün hazırlanışı:1 lt sütün içine 1 bardak un ve 1 bardak şeker koyulur.iyice çırpılır.altı yakılır ve sürekli karıştırarak kaynana kadar pişrilir.
  • 1 dolu kaşık margarin katılır ve altı kapatılarak mikserle sakız kıvamına gelene dek iyice çırpılır.
  • şerbetle ıslattığımız etimeklerin üzerine muhallebi dökülür ve buzdolabında bekletilir.

bu tarifi 51.p.d.ç.e. evsahibesihttp://japoncekirdegi.blogspot.com/ a gönderiyorum.bol tarifli bir etkinlik olmasını diliyorum

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: