ŞEKERPARE

MALZEMELER:

  • 250 GR YUMUŞAK MARGARİN(BEN BECEL KULLANIRIM)
  • 1 SU BAR.PUDRA ŞEKERİ
  • 2 YUMURTA
  • 4 KAŞIK İRMİK
  • 2 YEMEK KAŞIĞI HİNDİSTAN CEVİZİ
  • KABARTMA TOZU VE VANİLİN
  • UN

ŞERBETİ İÇİN:

  • 3 SU BAR.ŞEKER
  • 4 SU BAR.SU

YAPILIŞI:malzemelerden yumuşak bir hamur yapılır.yuvarlak şekil verilir.şerbetde tatlı yapımına başlarken pişirelimki,talı sıcak şerbetde sıcağa yakın olacak.

180 derecede (istenirse üzerine yumurta sarısı sürebilirsiniz)pişirin.

fırından çıkardığınız tatlının üzerine sıcak şerbeti dökün.

tarif http://portakalagaci.com dan alıntıdır.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: