reçelli turta


dolapta kahvaltı tabaklarını uzun zamandır işgal eden reçellerimi nasıl değerlendirsem diye düşünüp duruyordum.aklıma turta yapmak geldi hamuruburdaki elmalı tartlaaynı sadece içinde erik çilek vişne ve karayemiş reçeli var.az az sürünüyorlardı kaplarda ama artık midemizde:)))
harika oldu aslında tam tart kalıbında yapacaktım ama çeşitli reçelleri bir birine karıştırmak istemediğimden küçük kalıplara yaptım.muhakkak tavsiye ederim.evde yenmeyen reçel veya marmelatları bu şekilde değerlendirebilirsiniz

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: