Orijinal Örgü Atkılar

Çok farklı ve orijinal atkı modelleri arıyorum diyorsanız işte bu modeller tam size göre.. Çok farklılar değil mi? Ayrıca örülmeleri de bir o kadar kolay..

Bu model tığ işi bir model olup aksesuar amaçlı kullanımlar için uygundur..

Bu modelde her bir zincir halkası şişle örülüp daha sonra birleştirme işlemi yapılmıştır..


Bu atkı çok farklı görünüyor. Ama yapımı gerçekten çok kolay. Atkıya orjinallik katan kullanılan ipler ve atkıya yapılan püsküllerdir. Atkı şişle bir sıra düz bir sıra ters örgü şeklinde farklı renkte iplerle örülmüştür..


Yine bu model de şişle örülüp atkının belirli yerlerine delikler bırakılıp etrafları püsküllerle süslenmiştir..

Bu model tığ ile ayrı ayrı motifler şeklinde örülüp motiflerin birleştirilmesinden oluşmuştur..

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: