ÖRgü bolero modeli

Beden kısmı örülüp bittikden sonra kolkenarları yaka kenarları ve bağlanacak kısım en son yapılıyor

kol için kol ağzını nekar gelişlikde istiyosanız okadar zincie çekiniz birazda fazla çekiniz dolgu işlemleri yapılırken küçülme olabilir dantelden yaptımız gibi kutucuklar yapıyoruz 4 zincir yada 5 zincirde elinizin ayarı nasılsa 5-6 yada diyelimki beş zincir çekiniz 4.zincire batınız tekrar 5 zincir 4.zincire batarak turu tamamlayınız eğer dikiş olsun istemiyosanız döne döne örünüz kol kesimi reglan koldur reglan kol kullanışı daha rahattır ama istediniz kol şeklini kullanabilirsiniz 2.sırada halkalara 3-4’er dolgu yapınız aralarında 3-4 zincir çekiniz diğer sıralardaki dolguları bu aralara çekdiniz zincirlere yapacaksınız dolguları yaparken tığınıza ipi 2 kez dolayı 3 seferde çekiniz…. Kol etek ve yaka kenarları tığ’a 2kez dolayıp uzun uzun dolgular yapınız bu şekilde yakada 2sıra kol ve etekde birer sıra uzun bağlama yeri aliyenin atkısı gibi olacak….

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: