KURU FASÜLYELİ EKMEKLER

TÜM ARKADAŞLARIMA GÜNAYDINLA.BEREKETLİ BİR GÜN OLMASI DİLEKLERİMLE TARİFİME GEÇMEK İSTİYORUM.

BU TARİFE NETTE RASTLAMADIM HİÇ.YILLAR ÖNCE TEFALİN YAPTIĞI BİR YEMEK PROGRAMINDA GÖRMÜŞTÜM.

MALZEMELER:

  • 1 KASE İYİCE HAŞLANMIŞ KURU FASÜLYE
  • 2 DİŞ SARIMSAK
  • 1 DOLU KAŞIK SALÇA(BEN ACI SEVMEDİĞİM İÇİN KOYMADIM .BİBER SALÇASIDA OLUR)
  • SIVIYAĞ
  • TUZ
  • NANE
  • PULBİBER
  • ÜZERİNE KAŞAR RENDESİ
  • TOST EKMEKLERİ(YUMUŞAK OLMASI İÇİN KENARLARI KESİLEBİLİR)

YAPILIŞI:FASÜLYELER,SALÇA,YAĞ,NANE,SARIMSAK,BİBER RONDODA İYİCE EZİLİR.DAHA SONRA EKMEKLERİN ÜZERİNE KALIN BİR TABAKA HALİNDE SÜRÜLÜR.ÜZERÜNE KAŞAR RENDESİ VE DOĞRU FIRINA.

KAŞARLAR ERİYİNCE FIRINDAN ALIN.

EĞER BENİM GİBİ ÇAYIN YANINDA FARKLI ŞEYLERDEN HOŞLANIYORSANIZ ,EMİNİM BEĞENECEKSİNİZ.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: