KATMER POĞAÇA

MALZEMELER:

BU BENİM KLASİK AÇMA VE POĞAÇA HAMURUM

  • 2 SU BAR.ILIK SÜT
  • 1 SU BAR.ILIK SU
  • 1 ÇAY BAR.SIVIYAĞ
  • 2 KAŞIK MARGARİN(ERİMEMİŞ)
  • 2 PAKAT İNSTANT MAYA
  • 1 ŞEKER KAŞIĞI ŞEKER
  • TUZ
  • ALABİLDİĞİ KADAR UN

İÇİ İÇİN ERİMİŞ MARGARİN VE KAŞAR PEYNİRİ

YAPILIŞI:MALZEMELERDEN YUMUŞAK VE HAFİFDE ELE YAPIŞAN BİR HAMUR YAPIYORUZ.İYİCE KABARSIN.

HAMURU BEZELER AYIRIYORUZ.

SEKİZ TANESİNİ TABAK BÜYÜKLÜĞÜNDE AÇIYORUZ.ARALARINA ERİMİŞ MARGARİN SÜRÜYORUZ.

DAHA SONRA ÜSÜÜSTE KOYDUĞUMUZ BU BEZELERİ AÇIP BÜYÜTÜYORUZ.SİGARA BÖREĞİ SARAR GİBİ KESİP SARIYORUZ.

ÜZERİNE YUM.SARISI SÜRÜYORUZ VE DOĞRU FIRINA.

VE MİS GİBİ KOKULAR EŞLİĞİNDE,POĞAÇALARIMIZI ALIYORUZ FIRINDAN.

AFİYETLE YİYORUZ.

SABAH BU POĞAÇALARI ÇOK SEVDİĞİM BİRİ İÇİN YAPTIM.ÇOK ÖNEMLİ BİRV KARAR AREFESİNDE .İNŞALLAH YANILMAYACAK.

TÜM ARKADAŞLARIMA İYİ HAFTASONLARI DİLİYORUM.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: